0
Az Ön kosara
A kosár üres.
Fejőházak rendszeres karbantartása

2022.09.20.

Fejőházak rendszeres karbantartása

Fejőházak számos elemből és alkatrészből épülnek fel, napi szinten nagy igénybevételnek vannak kitéve fejés és a rendszer mosása közben. Rendszeres karbantartással, kritikus elemek kivizsgálásával megelőzhető a fejő pontok hibás működése, vagy a teljes rendszer leállása.

Fogyó, kopó alkatrészek megfelelő időközönkénti cseréje elenyésző költség ahhoz viszonyítva, hogy az mekkora profit kiesést tud okozni.

Itt elsősorban a kehelygumikra kell gondolni, mivel a kapcsolatot az állat és a gép közt ez tölti be, így kulcsfontosságú szerepet tölt be. Ebből kifolyólag elengedhetetlen a minőségi és modern kehelygumik használata. Jelenleg a háromszög kialakítású fejőgumik tudják garantálni az elvárásokat.

Cégünkkel szerződött farmokat megfelelő időközönként, előre bejelentett időpontban elvégezzük a fejőrendszer átvizsgálását és a kopó alkatrészek cseréjét, így megelőzve, pl. a szakadt kehelygumiból adódó pulzátor dugulást. Egy pulzátor, amely adott esetben felszívja a tejet és bedugul, az azon a fejőpontot fejt összes egyednek tőgygyulladást okoz mivel nem feji ki tökéletesen a tejet. 
Pár nap alatt egy hibás fejőpont miatt több fejős tehén tőgygyulladás kiesik a napi fejésből. Akár hetekre is. Ebből látható, hogy a rendszeres karbantartás elenyésző összeg.

És ez tart mindaddig míg a fejős ezt észleli, lejeleti, illetve a hibát el nem hárítják.

 


Cégünk foglalkozik ezen rendszerek tervezésével - beszerelésével és karbantartásával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy ingyenes tájékoztatást.

Telefon: +381 24 4797299

Mobil:    +381 66 8016628

E-mail:  office@systemline.co.rs

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..